Despre Noi

           S.C. M&M SECURITY TEAM S.R.L.  este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2008 si are ca obiect de activitate instalarea si intretinerea sistemelor de securitate: antiefractie, supraveghere video, control acces, oferite pentru protectia obiectivelor cu grad de risc mediu, cum ar fi locuinte, sedii de firma, magazine, depozite, hale industriale, cat si a celor de interes special :

  • institutii publice
  • banci
  • hoteluri

          Cand am decis sa pornim la drum pe aceasta piata a sistemelor de securitate din Romania, ne-am asumat toata raspunderea si am convenit sa sustinem performanta si cele mai inalte standarde in domeniul securitatii. Suntem aici sa intampinam nevoia de securitate si incurajam in permanenta formarea unei piete dominate de calitate si in conformitate cu cele mai noi standarde europene si internationale.

          De aceea, toate produsele noastre respecta standardele de securitate de care este nevoie pentru asigurarea securitatii. Astazi, la fel ca in 2008, putem spune cu mandrie ca sustinem in continuare performanta si calitatea si ca misiunea noastra este de a asigura securitatea cu echipamente de securitate performante, prompt si la un pret corect.

Pentru noi ,un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim extrem de responsabili.

          Pornim de la ideea ca eficienta unui sistem de securitate consta in faptul ca acesta trebuie sa asigure o protectie completa prin combinarea tuturor metodelor permise de supraveghere si centralizarea datelor spre unul sau mai multe centre de monitorizare. Astfel in arhitectura acestuia se vor regasi echipamente video, antiefractie si control al accesului, formand un sistem unic integrat.

          Echipamentele oferite se caracterizeaza prin siguranta deosebita in functionare, detectia precisa a tentativelor de patrundere in spatiile protejate, dar mai ales prin protectia marita impotriva alarmelor false,generate de o gama larga de surse perturbatoare. O atentie deosebita a fost acordata usurintei in folosirea de catre utilizatori a acestor sisteme.

 

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.